• 0896 837 404
  • peya.scenar@gmail.com

Моята голяма дъщеря Пея е като майка Тереза. Още от малка искаше да има бебе и да се грижи за него. Когато порасна, се грижеше като майка за децата на приятелките си и искаше да следва медицина, за да стане педиатър. Добре че не я приеха –официалната медицина не е за нея, дъщеря ми е прекалено състрадателна.

Завърши химия и работи в Медицинския университет, но това не беше нейното. Стана майка! И бързо – още едно дете. Любовта ѝ към децата се разгърна в работата ѝ в детска ясла Монтесори. Там децата и родителите им я обожаваха.

В СКЕНАР терапията е от самото ѝ начало и то като активен участник. Помагаше ми в подготовката и представянето на обученията и е незаменима в международните семинари.

Но при лечението на деца е неповторима . С нея те са спокойни, доверяват ѝ се и с радост идват отново на процедури. Тя им пее, разказва, активно ги включва в терапията, награждава ги. Децата бързо реагират на нейното лечение и за това родителите са доволни, спокойни и я търсят за себе си и за познати. Често стават приятели и вече е кръстница на няколко от малките си пациенти.

Трябва да призная и че е по-добър преподавател по СКЕНАР терапия от мен. Всички се чувстват спокойни и сигурни с нея.

В СКЕНАР терапията тя има много опит с всякакви проблеми и резултатите ѝ са прекрасни. Заедно обсъждаме всеки пациент. Напоследък лекуваме заедно, като тя поема СКЕНАР терапията, а аз се занимавам повече с Енергийната психология. Екипът ни е сработен от много години и, нали сме една кръв, разбираме се без думи.

Веднъж Пея ми каза – „С деца и СКЕНАР бих работила и безплатно!“ Такава е тя – раздаваща се, търпелива, състрадателна и вечно усмихната!